divendres, 17 de febrer de 2012

LES CINC GRANS MENTIDES DE LA REFORMA LABORAL

1. És MENTIDA que l’objectiu de la Reforma sigui crear ocupació. Abaratir l’acomiadament en plena crisi dispararà encara més l’atur. El que busca aquesta reforma és una rebaixa generalitzada dels salaris. És el gran pla del Govern i de la FEDEA, DEVALUAR els treballadors, els nostres drets i l’Estat Social.
2. És MENTIDA que la indemnització per acomiadament baixi només de 45 a 33 dies i que només s’apliqui a partir de dissabte 11 de febrer. Es rebaixa a 20 dies amb un màxim de 12 mesos d’indemnització. Aquestes són, per a tots, les noves condicions de l’acomiadament procedent que, a partir d’ara, serà l’habitual.
3. És MENTIDA que no tingui efectes retroactius. Canvien les condicions laborals de tothom, dels que tenen treball i dels que l’aconsegueixin a partir d’ara.
4. És MENTIDA que la reforma garanteixi els drets laborals dels treballadors. LEGALITZA EL MOBBING: els empresaris podran canviar unilateralment l’horari, les funcions i fins i tot el sou dels treballadors. Si no estàs d’acord, l’acomiadament serà procedent: 20 dies per any treballat.
5. Però la PITJOR MENTIDA és que contradiu tot el que els dirigents del PP van explicar durant la campanya electoral: “Lo que necesita España no es facilitar el despido, sinó fomentar la contratación”...”Un Gobierno previsible que diga siempre la verdad”...no es van cansar de prometre!!!